Geplaatst: 11 dec 2019

Vacature: Beginnend Assistent Accountant

Als beginnend assistent accountant heb je zowel MKB-klanten als agrarische klanten. Voor deze klanten verwerk en controleer je de administraties, stel je jaarrekeningen samen en verzorg je belastingaangiften. Wij zullen je intern opleiden, maar er is ook ruimte voor het volgen van externe opleidingen. Je kunt je voortdurend blijven ontwikkelen in je functie en deze functie kun je ook steeds verder uitbouwen. Door de korte lijnen ben je ook als beginnend assistent accountant van A tot Z betrokken.

Voor deze functie zoeken wij een assistent accountant met een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau. Het betreft een fulltime functie. Wij bieden je een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een pensioenvoorziening, een provisieregeling en bovenal een prettige en collegiale werkomgeving.

Hebben wij jouw interesse gewekt, stuur dan je CV naar hhaar@bbg.nl

Geplaatst: 11 dec 2019

Vacature: Ervaren Assistent Accountant

Als assistent accountant heb je zowel MKB-klanten als agrarische klanten. Voor deze klanten verwerk en controleer je de administraties, stel je jaarrekeningen samen, ben je verantwoordelijk voor de verschillende belastingaangiften en geef je advies. Je hebt rechtstreeks contact met de klant. Je bent dan ook als assistent accountant van A tot Z betrokken.

Voor deze functie zoeken wij een ervaren assistent accountant met enige jaren ervaring binnen een accountants- of administratiekantoor. Je hebt een opleiding op minimaal MBO-niveau afgerond en bent fulltime beschikbaar. Er is veel ruimte in de groei van je werkzaamheden. Wij bieden je een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een pensioenvoorziening, een provisieregeling en bovenal een prettige en collegiale werkomgeving.

Hebben wij jouw interesse gewekt, stuur dan je CV naar hhaar@bbg.nl